Michel Felisi trekt campagneteam BEP

Michel FelisiOp een bijzondere structurenvergadering op zaterdag 7 maart werd het campagneteam van de BEP geïnstalleerd. Dit speciale team wordt geleid door Michel Felisi. Het campagneteam bestaat uit verschillende commissieleden die de algehele campagne moeten trekken. Enkele van deze trekkers zijn Caprino Alendy, Bert Eersteling, Wilco Finisi, Paul Misidjan en Edwin Noordzee. De districtscoördinatoren zullen een belangrijke rol vervullen voor wat het veldwerk betreft, stelt het mediateam van de BEP.
Tijdens de vergadering is kort ingegaan op het verkiezingsprogramma van de BEP, dat als titel draagt ‘De richting vooruit’. Zeker vijf issues uit het verkiezingsprogramma zijn belicht. Het betreft in deze onder andere het bevorderen van de sociaaleconomische ontwikkeling van alle achterstandsgebieden door bijvoorbeeld het oppakken van de groeicentra en het creëren van werkgelegenheid in die gebieden. Ontwikkelen van het jeugd- en jongerenbeleid, waarbij centraal staat de opvoeding, onderwijs/educatie en ontwikkeling. Het onderwijs, waarbij de in gang zijnde vernieuwing van het basisonderwijs efficiënt en effectief uitgevoerd zal worden, heeft ook extra aandacht van de BEP. Het grondenrechtenvraagstuk staat ook hoog op de agenda van de BEP en zal direct en structureel worden aangepakt. Dit is noodzakelijk om het privéondernemerschap van de plaatselijke bevolking te stimuleren.
De ordening van de goudsector zal anders dan nu het geval is, worden aangepakt, stelt de BEP. De kernen zijn opgeroepen krachtiger en zonder angst het veldwerk voort te zetten. De psychologische campagnevoering van met name de NDP en de Abop, moet geen stagnatie veroorzaken in de democratische en moreelethische wijze waarop de BEP haar campagne voert. De sprekers riepen de kernleden op om de boodschap van de BEP op een correcte wijze over te brengen. De mensen moeten duidelijk gemaakt worden dat de BEP binnen V7, acht verkiesbare plaatsen heeft kunnen bemachtigen. De aanwezige kernleden hebben middels luid applaus aangegeven de boodschap en de opdracht van het bestuur en de campagneleider begrepen te hebben.

error: Kopiëren mag niet!