Man gestoken te Roma Pit

dblogoEen man is zondagavond in het goudconcessiegebied van Roma Pit in het district Brokopondo gestoken met een mes. Het 30-jarige slachtoffer heeft een steekverwonding aan zijn onderbuik opgelopen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer, Marcel S., een goudmat in bruikleen aan de verdachte, een zekere Machego, had gegeven. Omdat het slachtoffer zijn goudmat zelf nodig had, ging hij het halen. Beide heren raakten hierover in een woordenwisseling, met als gevolg de steekverwonding. De politie van Brokopondo is na een melding naar de plaats uitgerukt. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Op de plaats van het delict heeft de sterke arm een mes aangetroffen, waarmee het slachtoffer klaarblijkelijk moet zijn gestoken. Het voorwerp is door de politie in beslag genomen. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt naarstig gewerkt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!