Controle post Klaaskreek onderschept marihuana en kwik

dblogoDe politie van Klaaskreek heeft zaterdagavond rond 22.00 uur een 20-jarige man staande gehouden. Bij onderzoek bleek dat deze jongeman 38 gram marihuana in zijn bezit had. Na de ontdekking werd de verdachte overgedragen aan de politie van Brokopondo. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, maar het verboden spul is door de politie in beslag genomen.
Op die zelfde avond is ook een autobestuurder aangehouden. Hij moest in opdracht van iemand twee flessen vervoeren. Hij beweerde niet te weten wat in de flessen zat. Uit onderzoek van de politie bleek dat de bestuurder kwik transporteerde naar Alimoni. De sterke arm heeft het verboden spul in beslag genomen en de bestuurder na bij proces-verbaal te zijn gehoord heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!