Telesur gaat samenwerking aan met India’s YuppTV

1Telesur
1telesur1Afgelopen vrijdag heeft Telesur een samenwerkingsovereenkomst gesloten met India’s YuppTV om over-the-top (OTT) internet televisiediensten te verlenen. India’s YuppTV stelt dat zij de marktleider is op het gebied van OTT en dat zij in staat zijn hoge kwaliteitsoplossingen en diensten aan te bieden aan Telesur. India’s YuppTV zal de bestaande lokale Nederlandse en vreemde kanalen upgraden en daarnaast zal er hoge kwaliteit Bollywood naar Suriname worden gebracht. Telesur-directeur Dirk Currie is bijzonder verheugd over deze samenwerking. ‘Met deze samenwerking kan Telesur TV entertainment leveren voor een groter kijkpubliek overal in Suriname en op elk moment en via verschillende apparaten als Samsungs televisies, android en iOS apparaten met steun van set-top-boxes’, stelt Currie.
Uday Reddy, directeur van India’s YuppTV, zegt uit te kijken om de pionier te zijn van OTT-diensten in Suriname. Telesur’s Internet TV zal een unieke dienst leveren aan abonnees die kunnen kijken naar lokale, Nederlandse, vreemde en Bollywood-kanalen.

error: Kopiëren mag niet!