Nieuw schoolgebouw en mediatheek voor Kwamalasamutu

dblogoOp donderdag 26 februari 2015 is het nieuwe schoolgebouw en mediatheek te Kwamalasamutu in gebruik genomen. Het schoolgebouw en de mediatheek zijn onderdeel van het project “Bouw van een educatief centrum t.b.v. het basisonderwijs te Kwamalasamutu in het district Sipaliwini” en wordt uitgevoerd onder supervisie van het ministerie van Openbare Werken. Het project is gestart in juni 2012. Het schoolgebouw bestaat uit 8 lokalen, een directeurskamer, een docentenkamer en een toilettengroep met berging. Naast het schoolgebouw en de mediatheek behelst het project ook de bouw van 4 onderwijzerswoningen. De verwachting is dat de onderwijzerswoningen eind maart af zijn, waardoor die ook in gebruik genomen kunnen worden. De gebouwen zijn allemaal opgetrokken uit steen met een stalen constructie. Het project kost ruim SRD 4.5 miljoen.

error: Kopiëren mag niet!