19-jarige beroofd van bromfiets

dblogoAmit was zaterdagavond gaan shoppen in de winkel op de hoek van de Washington- en de New Yorkstraat. Na het winkelen nam hij plaats op zijn brommer om weg te rijden. Op dat moment kwamen vier mannen naar hem toe. Een van deze mannen klapte Amit zo hard in zijn gezicht dat hij en bromfiets op de grond vielen. Twee van de vier criminelen maakte hiervan gebruik door de groene Yamaha van Amit te pakken.
De politie van Munder heeft deze zaak in onderzoek. Volgens de sterke arm was de linkerwang van het slachtoffer opgezwollen. Amit vertelde aan de politie dat de rovers met de bromfiets richting Ringweg zijn opgereden.
De politie van Munder heeft op zondag na bekomen informatie een verdachte aangehouden. Ook de buitgemaakte bromfiets is door de politie achterhaald. Uit het onderzoek blijkt dat de duorijder is aangehouden. Het gaat om de 13-jarige D.M. Zijn 16-jarige neef die de bestuurder was van de brommer heeft zich uit de voeten gemaakt. Omdat de benadeelde in deze zaak geen aangifte wenste te doen heeft de politie de verdachte vrijgelaten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!