Sarah-Jane Dias: ‘Ik zou graag zingen voor Bollywood films’

SarahActrice Sarah-Jane Dias die haar debuut single ‘Forgot To Be Me’ heeft uitgebracht, zegt dat ze het fijn zou vinden om te zingen voor Bollywood-films. De 32-jarige ‘Kyaa Super Kool Hain Hum’ actrice zegt altijd geïnteresseerd te zijn in zingen, maar zij wachtte op het juiste moment om met haar muziek uit te komen. “Ik ben niet plotseling begonnen met zingen, ik heb altijd gezongen. Ik ben niet met een lied uitgekomen, omdat vele actrices dit doen vandaag aan de dag. Ik deed het omdat ik het wilde”, zei ze. Het nummer is gebaseerd op haar eigen ervaringen en observaties. “Het nummer vertelt hoe men de individualiteit kwijtraakt in het proces van geven in welke soort relatie dan ook. Ik ben serieus over het zingen en heb plannen voor meer nummers en albums”, aldus Sarah-Jane Dias.

error: Kopiëren mag niet!