Nog meer accu’s in beslag genomen en verdachten aangehouden

dblogoHangende het onderzoek in verband met de diefstallen van accu’s in gebruik bij de telefoonbedrijven heeft de politie nog meer personen aangehouden. Er zijn ook meer accu’s in beslag genomen. Tussen donderdag 29- en zaterdag 31 januari zijn zes personen aangehouden in verzekering gesteld en zijn 60 accu’s in beslag genomen. Tot en met gisteren zijn nog vier personen in verzekering gesteld. Het aantal in beslag genomen accu’s is nu opgelopen tot 90. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaats vinden. Er wordt nog steeds een beroep gedaan op personen die deze accu’s bij anderen gekocht hebben om in contact te treden met de politie. Dit ter voorkoming dat zij in ernstige problemen kunnen komen met de politie en met de justitie. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!