Vierde Miss Tropical Beauties Suriname in voorbereiding

tbsIn 2015 organiseert Stichting Beauty of Suriname Pageant, meer bekend als Tropical Beauties Suriname, haar vierde missverkiezing. De verkiezing wordt gehouden eind juli 2015 en beloofd weer een spectaculaire avond te worden. In 2012 heette de verkiezing “Miss Supranational Suriname”, maar vanaf het tweede jaar heet deze “Miss Tropical Beauties Suriname”. ‘De maanden lange voorbereidingen zijn al begonnen en we zitten nu in de fase van de voorselectie. Wie wordt de volgende Miss Tropical Beauties Suriname na de drie waardige missen Periskia Laing, Jaleeza Weibolt en Tashana Losche’, geeft de organisatie aan.
Aan de verkiezing kunnen schoonheden meedoen in de leeftijdscatergorie tussen 18 en 25 jaar en de volgende basisvoorwaarden: *Middelbaar of hoger opgeleid of gelijkgesteld; *Lengte vanaf 1.68m; *Geen kinderen; *Niet getrouwd en *Surinaamse nationaliteit of minimaal 6 jaar in Suriname gewoond hebben. De inschrijvingingsmogelijkheden kunnen tot 25 maart 2015 via [email protected] of via facebook Tropical Beauties Suriname.
‘Dit jaar mag het publiek weer een show verwachten met glitter en glamour die bestaat uit de openingsdans, de bikini ronde, talente ronde en de gala ronde. De organisatie brengt dit jaar verschillende veranderingen in de het trainingsprocess en de show zelf. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om het standaard podium te veranderen. De organisatie probeert steeds te vorderen en hierbij vragen ze dat de samenleving hen bij staat, want “SAMEN STAAN WE STERK”.
Het is de bedoeling dat de gekozen miss, net als de voorgaande jaren, Suriname zal vertegenwoordigen bij verschillende internationale missverkiezingen. ‘Wij hebben in 3jaren in totaal 10 missen afgevaardigd naar het buitenland’, Aldus de organisatie.

error: Kopiëren mag niet!