Sharukh Khan en Katrina Kaif weer samen in actie

Shahrukh to romance Katrina in Rohit ShettyDe acteurs Sharukh Khan en Katrina Kaif zullen weer samen te zien zijn in Rohit Shetty’s volgende film die nog geen titel heeft. Het project wordt geleid door de acteur zelf. Dit wordt het tweede project van Shahrukh Khan en Rohit Shetty. De verwachting is dat het evenals Chennai Express een blockbuster wordt. Volgens geruchten zal de acteur Varun Dhawan ook deel uitmaken van het project. Varun Dhawan zal dan wel voor de eerste keer samen werken met Sharukh Khan en dat vindt hij geweldig, want Sharukh is zijn grote fan. Verder heeft hij ook zijn bijdrage geleverd tot het succes van Sharukh Khan in “Humpty Sharma ki dulhania”. Het koppel Sharukh Khan en Katrina Kaif heeft een heel mooie rol vervuld in Yash Raj Film “Jab Tak Hai Jaan”. En nu zijn de acteurs weer samen op het witte doek.

error: Kopiëren mag niet!