Vijf wedstrijden schorsing voor vechtersbaas Roxy Fer

1 Roxy FerDe vechtersbaas Roxy Fer heeft een schorsing van 5 wedstrijden gekregen voor zijn misdraging tijdens de wedstrijd Robinhood – Nishan 42 op 20 januari 2015 in de SVB Eersteklasse. Fer, de topscorer van Robinhood, heeft een speler van Nishan 42 geslagen, op een moment dat beide spelers niet aan de bal waren. Arbiter Dosoe kleurde Fer op grond hiervan rood. Deze werd zo boos, dat hij op weg naar de kleedkamers dezelfde tegenstander voor de tweede maal sloeg. Deze kemphaan was nog niet klaar. Bij de tribune aangekomen ging hij tekeer tegen een groep supporters op de tribune. Fer’s misdraging werd de politie teveel en die zette hem buiten het stadion. Hierbij stootte hij ook nog een politieman. Het tuchtcollege van de SVB eiste 5 wedstrijden, waarvan 1 voorwaardelijk. Bij de uitspraak werd deze voorwaardelijke straf ook omgezet in een onvoorwaardelijke. Hij moet daarnaast ook een boete van SRD 100 betalen. Intussen heeft Fer een wedstrijd als straf al uitgezeten.

error: Kopiëren mag niet!