Veel doelpunten op openingsdag scholenzaalvoetbalcompetitie

Zaterdag is er een aanvang gemaakt met het scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Er is gespeeld in de jongens U-14 (j u14), meisjes u-17 (m U-17) en jongens U-17 (j U-17) klasse. Bijna alle scholen hebben tenminste 1 keer kunnen scoren. De openingswedstrijd was de wedstrijd in de jongens U- 14 klasse tussen de Hendrikschool en de M.R. Dayanand. De jongens van Hendrik deden goede zaken en wonnen deze ontmoeting met 7-4. Diego Timpico was de grote man aan de zijde van Hendrik. Hij scoorde 4 keer. In de tweede ontmoeting kwam de jongens van A.H.H.A (ook in U-14 verband) uit tegen George Asin. A.H.H.A won deze ontmoeting met 4-1. Jahmal Cederboom werd de topscoorder in deze wedstrijd met 3 doelpunten.
De U-17 jongens van AT Calor school wonnen ook groots van de Christus Koningschool. De eindstand in deze ontmoeting was 7-3. Runaldo Konoe van AT Calor scoorde drie maal. Ook de ontmoeting tussen L.B.G.O Nieuwe Dominee straat en de jongens van Mulo Geyersvlijt (U-17), eindigde in een 7-3 eindstand voor Nieuwe Domineestraat. Hierna was het tijd voor de U-17 damesontmoeting tussen A.H.H.A en George Asin. De dames van A.H.H.A maakten gehakt van George Asin en wonnen deze ontmoeting met 7-0. Simo Veldhuizen was de blikvanger in deze ontmoeting, daar zij 5 van de 7 doelpunten van haar school op haar rekening nam. In de laatste ontmoeting van de middag kwam H.H.S. Welgedacht C uit tegen Hendrik school (J U-17). De jongens van Hendrik wonnen deze ontmoweting met 7-5.

error: Kopiëren mag niet!