Platina huwelijk echtpaar Mahabier

Platinum huwelijk echtpaar MahabierEen platina huwelijk komt niet vaak voor, maar het echtpaar Ajodhiapersad Mahabier en Dhanpati Mahabier – Adhien vierde zondag 25 januari het feit dat de echtelieden 70 jaar geleden in het huwelijk traden. Ajodhiapersad Mahabier is geboren op 1 september 1927. De 87-jarige was werkzaam bij het ministerie van Openbare werken. Zijn hobby’s zijn naar voetbal kijken en zwemmen. Zijn echtgenoot Dhanpati Mahabier – Adhien zag het levenslicht op 25 mei 1930. Zij is momenteel 85 jaar oud en was marktverkoopster. Haar hobby’s zijn zingen en lekker koken. Het huwelijk van het echtpaar kwam door tussenkomst van familie. Uit dit platina huwelijk zijn 12 kinderen geboren, waarvan 2 al zijn komen te overlijden. De zeven dochters en drie zonen die dit platina huwelijk van hun ouders mogen meemaken, zijn erg trots. Verder zijn er 32 kleinkinderen. De familie zou graag een feestje geven maar vanwege een overlijdensgeval binnen de familie gaat dat niet door.

error: Kopiëren mag niet!