Akshay Kumar en Twinkle Khanna vieren 14-jarig huwelijk

twinkle khanna en akshay kumar vieren veertien jaar getrouwdAkshay Kumar en Twinkle Khanna hebben hun 14-jarig huwelijk gevierd. Het koppel stapte in het huwelijksbootje in 2001. De liefde tussen Akshay ‘khiladi’ Kumar en zijn echtgenote heeft hen samen 14 jaar in een mooie familie relatie verbonden. Op deze speciale dag zette Akshay Kumar een mooie foto van het koppel op het internet. Het koppel bracht deze dag samen door; ze zijn gezien bij het terug komen van een cinema hall na het genieten van een film. De twee jonge acteurs ontmoetten elkaar op de sets van een fotoshoot en trouwden na een korte date. Het koppel doet het heel goed samen. Akshay Kumar en Twinkle Khanna worden ook wel beschouwd als ‘het hottest koppel’ van Bollywood. ‘Zulmi’ en ‘International Khiladi’ zijn twee van de films waarin de acteurs gezien zijn als koppel. Twinkle Khanna heeft ook films geproduceerd zoals ‘Patiala House’, ‘Khiladi 786’ voor echtgenoot Akshay Kumar. Het is een mooi familie van vier met zoon Aarav en dochter Nitara erbij. De acteur is een getrouwde man en zijn vrije tijd brengt hij door met zijn echtgenote en kinderen. Hij is een beschermende vader en als acteur heeft hij zijn kinderen ver gehouden van de media. Ook vele collegae acteurs die het koppel goed kennen hebben hun gefeliciteerd, zoals Ritesh Deshmukh en de mooie Diya Mirza.

error: Kopiëren mag niet!