Koppel aan de Duisburglaan beroofd en mishandeld

Een koppel werd vrijdagavond beroofd aan de Duisburglaan. Uit het onderzoek blijkt dat zij in een wagen zaten te praten. Op een gegeven moment werden zij verrast door twee verdachten van wie één gewapend was met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging moesten de twee slachtoffers hun gouden halskettingen en overige waardevolle bezittingen aan de rovers afstaan. Tijdens de beroving heeft de man zich hevig verzet. Hij moest daarbij een slag met het wapen aan zijn voorhoofd incasseren. Zijn vriendin is ongedeerd gebleven. Volgens verklaring van de aangever zijn de rovers ervandoor gegaan met een halsketting van meer dan 60 gram, een geldbedrag van SRD 300 alsook de ketting van de dame. Na de roofoverval hebben de slachtoffers zich aangemeld bij de politie van Flora. Het slachtoffer is met een medische verklaring verwezen naar een arts. De daders zijn vooralsnog niet achterhaald.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!