Supermarkt ontkent bedorven kwikwi’s te verkopen

Eigenaar supermarkt Tout le Faut weg reageert op bericht bedorven kwi kwiEigenaar Nandpersad S. van Cheng Xin Supermarkt gaf Dagblad Suriname een reactie op een bericht eerder in de krant. Een klant had geklaagd dat Cheng Xin supermarkt een pak bedorven kwikwi’s aan haar had verkocht. De leverancier van de vis gaf aan dat het niet door zijn bedrijf komt dat de vis bedorven is en opperde dat de winkelier misschien zijn vriezers ’s nachts uitdoet, waardoor de vis niet genoeg gekoeld wordt. Winkelier Nandpersad zegt ‘dat de leverancier met een argument komt, dat wij misschien de stekker weghalen, dus alle schuld wordt nu geschoven naar mijn zaak’. ‘En dat is dus geen goede naam voor de supermarkt.’
Nandpersad geeft aan dat als je een vriezer uitdoet, er geen ijsvorming de volgende morgen zou zijn aan de rand van de vriezer. ‘Misschien heeft de klant die kwikwi’s ‘s morgens gekocht en pas in de middaguren gekookt. Onze producten blijven hooguit een week of anderhalf in de vriezer, want ze worden goed verkocht. Misschien hebben we een stroomonderbreking van hooguit een uurtje of zo, maar dat kan er ook niet voor zorgen dat onze producten bedorven raken.’ Nandpersad geeft aan nog nooit een klacht van andere klanten ontvangen te hebben. ‘Die bewuste klant is ook nooit teruggekomen met de kwikwi’s, anders hadden we kunnen kijken hoe het verder op te lossen. Noch is BOG langsgekomen.’
De leverancier had in het bericht van Dagblad Suriname aangegeven eventueel ook naar de zaak te gaan om te kijken hoe het staat met de partij vis die hij geleverd heeft. Indien hij het nodig achtte, zou hij de partij meenemen. De eigenaar gaf aan de leverancier van het visbedrijf nog niet gezien te hebben. Hij heeft geprobeerd te bellen, maar kon hem niet bereiken.

error: Kopiëren mag niet!