Priyanka Chopra uitgenodigd op Malediven

Priyanka Chopra invited as a guest by Maldives GovernmentTen midden van haar drukke bezigheden is de internationale zangeres en actrice Priyanka Chopra uitgenodigd door de overheid van de Malediven als speciale gast en spreker bij het International Music Festival, samen met de internationale popsensatie Akon, ter gelegenheid van de 50-jarige onafhankelijkheid van het eiland.
Priyanka zal naar het eiland vliegen om deel te zijn van de viering en ook om harmonie en samenwerking met de internationale toerisme-industrie te bevorderen via entertainment uit de hele wereld.
Priyanka Chopra: ” De Malediven hebben een zeer bijzondere plaats in mijn hart om vele redenen. Een van mijn eerste grote gebeurtenissen tijdens de Miss World werd hier gehouden en ik heb zo veel mooie herinneringen. Ik ben opgewonden om terug te gaan. Ik feliciteer de inwoners van de Malediven met hun 50ste jaar van onafhankelijkheid en ik kijk uit naar het vieren van dit bijzondere moment met hen.”

error: Kopiëren mag niet!