Vijf verdwenen acteurs van 2014

5 StarsKahan gaye woh log? Zij waren eens de meest gevraagde acteurs, maar in 2014 is de rij van filmproducenten verdwenen om deze acteurs aan te trekken voor hun film.
1. Madhuri Dixit: icoon, diva, legende, zo werd zij genoemd. Haar comeback had ook veel publiciteit gebracht, maar beide films (Gulab Gang en Dedh Ishqiya) die in januari 2014 uitkwamen, waren grote teleurstellingen voor mevrouw Nene.
2. Imran Khan: vaderschapsverlof voor een jaar? Zelfs moeders worden al moe van zo een lange vakantie. In zijn recente film “Gori Tere Pyaar Mein” speelde hij de rol van een Tamil jongen, misschien daarom.
3. John Abraham: waar was John in 204? Zijn laatste film als acteur was in Madras Café. Zijn huwelijk met Priya Runchal was een hot topic. Maar daarna is John niet meer on screen geweest.
4. Neil Nitin Mukesh: helemaal weg van de film screen. Neil had in 2014 geen releases. Zijn laatste film was Shortcut Romeo, die een “shortcut” is geworden om uit de filmwereld te gaan.
5. Preity Zinta: mooi en talentvol, maar zij heeft geen tijd meer voor films, nu ze haar tijd besteedt aan haar Indian Premier League team “Kings XI Punjab”. Haar laatste optreden was een speciale cameo in “Happy Ending” van Saif Ali Khan.

error: Kopiëren mag niet!