Trainer Jong Rambaan: “Wij hebben iets goed te maken tegen PVV”

5 PVVDonderdagmiddag wordt er een aanvang gemaakt met de tweed ronde van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Alle wedstrijden worden in het Dr F. Essedstadion afgewerkt. Er staan vanaf donderdag 08 januari tot zondag 11 januari dagelijks twee wedstrijden op het programma. Er zijn ook heel interessante wedstrijden erbij. Een daarvan is de partij tussen de twee Eersteklassers Jong Rambaan en PVV. Deze twee ploegen zijn beide gepromoveerd naar de Eersteklasse en doen het ook heel aardig in deze competitie. Deze wedstrijd wordt op vrijdag 09 januari om 19.00 uur gespeeld. Ze waren elkaar al tegengekomen in de reguliere competitie en daar won PVV van Jong Rambaan met het minimale verschil, 1-0 dus. Dagblad Suriname voerde een geprek met trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkiesoen van Jong Rambaan. Hij gaf te kennen dat de bekercompetitie zeer serieus wordt genomen door zijn ploeg, als gekeken moet worden naar de prijzenpot van deze competitie via de Presidents Cup. “Wij hebben bovendien ook iets goed te maken met de heren van PVV, daar zij in de competitie van ons hadden gewonnen. Een ieder die de voetbalsport een warm hart toedraagt, en deze wedstrijd had bezocht, kan ervan meepraten. We verdienden zeker een gelijkspel of zelfs meer als er gekeken moet worden naar het aantal kansen dat wij hadden gekregen. Wij zijn het dus naar onze supporters toe verplicht om deze wedstrijd te winnen”, aldus trainer Ramkisoen.

error: Kopiëren mag niet!