The Machine stelt Suriname niet teleur

1 The Machine 3
1 The Machine 1Andy “The Machine” Ristie heeft Suriname niet teleurgesteld tijdens het thaiboksgala “The Machine is Back”, welke zondagavond gehouden werd in een bomvol Anthony Nesty Sporthal. Na 5 jaar trad de voormalig pupil van Angelo Simson weer aan op Surinaamse bodem. En met succes. Hij versloeg de Braziliaan Samuel Paiva middels een technical knock-out (TKO) in de tweederonde. ‘Ik had niet verwacht dat Paiva het zo lang zou volhouden. Ik had aan een TKO in de eerste ronde gedacht’, zei Ristie na zijn partij. ‘Het is fantastisch weer in Suriname te mogen vechten’, zei The Machine. Hij komt nu uit voor Glory-events en is de kampioen in zijn klasse.
De organisatie Star Fighters Promotion mag terugzien op een geslaagde avond. President Desi Bouterse was de hoofdgast, temeer omdat zijn kleinzoon Walter Bouterse ook in actie kwam. Deze versloeg Mysordio van Engelen. De partij die zou uitmaken wie de beste thaibokser is van Suriname op dit moment, te weten tussen Randy ‘8-Pack’ Pinas (Simson Gym) en Anwar Karsters (Fighting Titans), is niet zoals gewenst afgelopen. Reeds in de eerste ronde schoot de schouder van Karsters uit de kom, waardoor hij moest opgeven. Pinas werd reglementair tot winnaar uitgeroepen. De showman Victor “Tigri” Kuku uit Nederland/Angola stelde het publiek ietwat teleur. Hij is niet meer zo agressief als voorheen en verloor middels opgave de MMA-partij tegen de Braziliaan Barbosa Silmar. Er was ook een damespartij, waarbij de bekende Nederlandse Isis Verbeek van de Braziliaanse Elizette Pacheco won. Clyde Brunswijk, zoon van Leo Brunswijk, won zijn wedstrijd van Leonardo Correa uit Brazilie.
Overige uitslagen: Chris Baya (Angola) wint van Malic Groenberg (Suriname) – TKO; Walid Hamed (Marokko) wint van Mervin Rozenstruik (Suriname); Eye van Danenberg (Aruba) wint van Joao Batista (Brazilië)- TKO; Tyjani Beztati (Suriname/Marokko) wint van Marcisio Souza (Brazilië); Enes Butun (Turkije) wint van Remeul Hiwat (Suriname); Joshua Karsters (Suriname) wint van Xaviero Groenberg (Suriname); Donovan Wisse (Suriname) wint van Saul Kruydenhof (Suriname) en Randy Tijtel (Suriname) wint van Dwayne Deabreu (Suriname).

error: Kopiëren mag niet!