Bevorderingen en officiële jaarafsluiting KPS

Het Korps Politie Suriname heeft gistermorgen ruim 300 politieambtenaren bevorderd in de naast hogere rang op de Politie Academie. Ambtenaren zijn bevorderd in de agenten -, onder officiers- en officiers rangen. De korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft de politie organisatie geëvalueerd en die evaluatie in een power point presentatie gedeeld met de aanwezige personeelsleden, de waarnemend procureur-generaal en de minister van Justitie en Politie. Deze evaluatie is vanaf 1 januari tot en met 15 december 2014. Uit de presentatie is naar voren gekomen dat de politie organisatie over het algemeen goede prestaties heeft neergezet in dit jaar. Zowel de korpschef, de waarnemend pg en de minister waren content met de bereikte resultaten maar gaven gelijk daarbij aan dat het KPS moet blijven streven naar hogere of betere prestaties op alle fronten. Zeker op het gebied van de criminaliteitsbestrijding, de verkeersveiligheid en de bejegening van de burgerij.

error: Kopiëren mag niet!