Crimineel valt door de mand na kopen luxegoederen met gestolen geld

Foto’s van enkele van de spullen die vermoedelijk met het gestolen geld gekocht zijn (PR/KPS)
Foto’s van enkele van de spullen die vermoedelijk met het gestolen geld gekocht zijn (PR/KPS)
Alan L. is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld in verband met een woning inbraak aan de Welgedacht C weg waarbij grote bedragen in Surinaams geld en vreemde valuta zijn buit gemaakt. Ook gouden sieraden zijn weggenomen. Er zijn nog twee leden van de bende zichtbaar gemaakt. Zij zijn bekend bij de politie en het is verwachtbaar dat zij binnenkort aangehouden worden.
De politie heeft ook goederen in beslag genomen die waarschijnlijk gekocht zijn met het gestolen geld. De goederen zijn onder andere: een flatscreen televisietoestel met DVD home theater, een koelkast, een bed, een gasfornuis, een wasmachine en twee personenauto’s. Er zijn oogsieraden in beslag genomen. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!