Defensie geeft spectaculair kerstconcert

frontHet ministerie van Defensie hield gisterenavond een kerstconcert van grote allure die voor de Surinaamse samenleving onvergetelijk is. Om een bepaalde groep binnen de samenleving te gedenken zijn op zondag 21 december tijdens de generale repetitie enkele senioren burgers en kinderen van weeshuizen met een beperking toegelaten om dit alvast bij te wonen.
Vanwege het speciale karakter werd het Fort Zeelandia als locatie gekozen. De mooie ambiance van die locatie deed de sfeer alleen maar beter tot uiting komen. Volgens kolonel Justus Hew A Kee, voorzitter Comité Defensie Kerstconcert, is het de eerste keer dat Defensie een dergelijk concert houdt. Deze uitvoering is een ‘try out’ voor een nog groter concert in het kader van veertig jaar Surinaamse krijgsmacht.
Het is een kerstconcert van topniveau gezien de artiesten die hun bijdrage aan deze avond hebben gegeven. De avond werd opgeluisterd door onder andere de militaire kapel, All Star Conservatorium Ensemble, Grupo Mavis Latino en het Mannenkoor Harmonie.

error: Kopiëren mag niet!