Hrithik Roshan: ‘Onze onvolkomenheden sieren ons’

Hrithik RoshanBollywoodster Hrithik Roshan die is gekozen tot meest sexy Aziatische man door een Brits nieuwsblad, zegt dat indien mensen schoonheid vinden in hun onvolkomenheden en hun zwakten omzetten in kracht, ze het leven als mooier zouden ervaren.
“Ik heb geluk. Niet omdat ik gekozen ben, maar omdat ik ontdekte dat God me iets lelijks meegaf om mezelf en anderen eraan te herinneren hoe mooi onze onvolkomenheden ons maken”, zei hij in een post op zijn Facebook pagina. Hij plaatse hierbij een foto van zichzelf, waarbij hij zijn mobieltje vasthield en zijn dubbele duim duidelijk in beeld was.
“Mijn duim stootte velen af op school. Vandaag post ik het zodat miljoenen zien. Dank God voor dit mooie leven. Wees trots. Maak je zwakte tot je kracht. Je bent mooi. Geloof me”, voegde de 40-jarige eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!