Dronkaard vernielt deur politie Flora

Een dronkaard die ter ontnuchtering overgebracht werd naar station Flora heeft ter plekke voor veel heibel gezorgd. Hij werd tijdelijk tussen de ruimte van het cellenhuis en de wacht geplaatst. Op een gegeven moment heeft de man het glazen doorkijkluikje van de deur ingeslagen. Ten gevolge van de slag heeft de man een ernstige snijwond opgelopen. De politie van Flora die dit ontdekte, schakelde een ambulance in die de verdachte heeft afgevoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling is de man terug gebracht naar het bureau ter voorgeleiding. Na ontnuchtering is de verdachte, meer bekend als ‘Spa’, voorgeleid. Hij werd niet in verzekering gesteld, omdat de schade niet van dien aard was. Echter blijkt dat deze man kennelijk betrokken is geweest bij winkeldiefstallen. De politie van Flora heeft de verdachte na overleg met de politie van Uitvlugt overgedragen. Het verdere onderzoek bepaalt of Spa al dan niet in verzekering wordt gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!