Jong Rambaan sluit jaar af als medekoploper

Jong Rambaan sluit het jaar 2014 af als medekoploper in de SVB Eersteklasse. Afgelopen weekend won de club van voorzitter Krish Biharie en trainer Edmund Ramkisoen de moeilijke partij te Brokopondo tegen ACoconut. In het Bigi Wey kopte aanvoerder en centrale verdediger Marlon Felter in de eerste helft het gouden doelpunt in. Door deze zege staat Jong Rambaan samen met Deva Boys met 18 punten. Alleen heeft Deva Boys een beter doelsaldo en is ze ongeslagen. Jong Rambaan-coach Ramkisoen had het niet verwacht dat zijn ploeg zo hoog zou eindigen. ‘We wilden ons zelf niet voor de gek houden, maar we wisten dat een aantal ploegen in de Eersteklasse goed geinvesteerd hadden in spelers. Ik had verwacht dat meerdere teams de koppositie zouden delen’, geeft trainer Ramkisoen aan. ‘Het doel van Jong Rambaan is steevast promotie naar de Hoofdklasse. Als ik een team train, ga ik voor het ultieme doel’, geeft hij evenals voorzitter Biharie aan. De Eersteklasse ploegen vindt hij na 8 speelrondes wisselvallig spelen. ‘Ook wij spelen wisselvallig. De ene wedstrijd is top en bij de andere lukt niets. Dat is het Surinaams voetbal nu eenmaal. De spelers doen hun best, maar het lukt niet in alle wedstrijden op hetzelfde niveau te zijn’, geeft Ramkisoen aan. Hij verklapt dat op weg naar de wedstrijd tegen ACoconut toe, zijn ploeg 4 trainingen heeft geprogrammeerd. Daarvan is slechts 1 goed bezocht met 14 spelers. De anderen waren geen training te noemen.
Caravan komt goed terug
Op het Boma Star Sportcomplex speelde Caravan tegen de Politie Voetbalvereniging (PVV). Verrassend kwam PVV al heel vroeg op een 0-2 voorsprong te staan. Maar Caravan kwam later op een 3-2 voorsprong, mede door 2 blunders van de PVV-goalie. Uiteindelijk won Caravan van de Verlengde Welgedacht C met 4-2. Robinhood klopte vrijdagavond Voorwaarts met 1-0. Papatam won met 3-0 van Boskamp, terwijl West United met 2-0 zegevierde over KD.

error: Kopiëren mag niet!