Wasgo kampioen veteranen zaalvoetbalcompetitie

De ploeg van Wasgo heeft getoond de terechte kampioen te zijn van de Veteranenklasse bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Nadat ze game 1 nog moeizaam won met 6-5 van SCSV Barka, was het in de finale play-offs game 2 een makkie zaterdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal. Wasgo won deze partij met 5-0 en mag zich de nieuwe kampioen noemen in deze klasse.
Ook de Bedrijvenklasse werd voortgezet. EBS versloeg Digicel met 11-4. Randy Pools en Stefan Banetti van de EBS scoorden elk 4 goals. Fernandes Group won met 14-3 van Firm Engineering. Andy Campbell van Fernandes Group scoorde 4 doelpunten. Lincoln was met 7-2 te sterk voor Luchthavenbeheer. Youri Abas, Sjohn Darta en Crosby Karijopawiro van Lincoln scoorden elk 2 keer.

error: Kopiëren mag niet!