Zes arrestanten ontvlucht uit cellenhuis Latour

De politie van Latour heeft zaterdagmorgen bij dienstovername ontdekt dat zes arrestanten vanuit het cellenhuis zijn ontvlucht. Uit het ingestelde onderzoek blijkt dat er een spijl van de luchtruimte is doorgezaagd. Het was voor de arrestanten daarna heel gemakkelijk om via de ontstane opening te vluchten. Het gaat om de volgende arrestanten: Odayeleh Jonah (ingesloten voor opzettelijke vrijheidsberoving), Virgil Cruden (inbraak), Gillermo Blomhof (poging tot diefstal), Jim Eckhorst (bedreiging), Rakesh Baynath (verdovende middelen) en een zekere Scott (inbraak). De politie is naarstig bezig met de opsporing van deze ontvluchte arrestanten. Het is bij de dienstleiding vooralsnog niet bekend om hoe laat deze gevangenen zijn ontsnapt. Naar de gemeenschap toe is het van groot belang dat deze criminelen zo spoedig als mogelijk weer achter slot en grendel worden geplaatst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!