Akshay Kumar's Baby al 2 weken meest trending op social media

Akshay KumarGeen enkel Bollywood-film heeft zoveel aandacht getrokken van het publiek, en vooral niet op social media. Sinds het bekend werd gemaakt heeft Baby heeft veel enthousiasme teweeg gebracht bij de fans. “Waiting for BABY trailer” is nu al twee weken ook de meest trending onderwerp. En dat is een record! Na de release van The Shaukeens met Akshay Kumar in een gast rol, is er nog meer belangstelling voor Baby. Vooral omdat het verhaal en opzet nog geheim zijn gehouden. Akshay gaf eerder te kennen dat de trailer op 3 december uitkomt. In de film spelen ook nog Rana Daggubati, Taapsee Pannu, Anupam Kher and Danny Denzongpa, en zal in januari 2015 uitkomen. Er zijn plannen om de 14 dagen uit te breiden naar 50 dagen.

error: Kopiëren mag niet!