Happy New Year naar Marrakech Internationaal Filmfestival

Happy New Year heads to the Marrakech International Film FestivalHappy New Year (HNY) gaat nu naar Marokko voor het 14de Marrakech Internationaal Filmfestival. HNY is officieel uitgenodigd voor het filmfestival dat zal worden gehouden van 5-13 december 2014. Regisseur Farah Khan en acteurs Abhishek Bachchan en Boman Irani zullen aanwezig zijn. Regisseur Farah Khan zei erg ingenomen te zijn dat de film naar Marrakech gaat en beschouwt het als een eer.
HNY heeft in de hoofdrollen Deepika Padukone, Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Sonu Sood, Boman Irani en Vivaan Shah. Het is het ultieme underdogverhaal over een grote diamantroof.
Met een brutowinst van meer dan Rs. 200 crore in India zelf, heeft HNY is de grootste brutowinst van 2014 in India.

error: Kopiëren mag niet!