Woning te Julianadorp volledig afgebrand

In het dorp Julina te Moengo is zondagmiddag een houten woning van 6 bij 6 meters compleet met inboedel afgebrand. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een vrouw alleen in de woning bleef. Zij was niet thuis toen de brand uitbrak. De brandweer van Albina werd ingeschakeld. Zij spoedde zich naar de brandhaard, maar kon niets anders doen dan de woning gecontroleerd te laten uitbranden. Het huis en de inboedel waren niet verzekerd tegen brand. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek. Dit soort situaties doen altijd weer de vraag rijzen waarom er geen officiële brandweerkazerne in dit ressort kan worden gehuisvest. Op die wijze kan immers erger worden voorkomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!