Echtpaar gekneveld achtergelaten na gewapende overval

Vijf gewapende en gemaskerde criminelen zijn donderdagochtend in een woning aan de Binnenweg Tamansari in het district Commewijne middels braak binnengedrongen. Het echtpaar lag te slapen. In hun diepe rust omstreeks 05.15 uur voelde de man des huizes een klap. Hij schrok wakker en incasseerde kort hierna een twee slag met de kolf van een vuistvuurwapen aan de andere zijde van zijn gezicht. Onder bedreiging van het wapen moest de hoofdbewoner de overvallers de plaats aanwijzen alwaar hij al zijn geld en sieraden had bewaard. Het echtpaar werd aan handen en voeten vastgebonden. De rovers maakten een geldbedrag van Euro 7.250 en SRD 7.200 buit. Daarnaast namen de daders vier gouden armbanden, vijf horloges, vijf halskettingen, drie vingerringen, twee iPhones en een fotocamera en contactsleutel van een Toyota Passo mee. De bandieten hadden een schuifdeur geforceerd om zich toegang tot het huis te verschaffen. Na hun daad lieten de criminelen de slachtoffers gekneveld achter in een kamer. De belagers maakten de airco van de slaapkamer, waarin de twee slachtoffers waren geplaatst, aan en deden vervolgens de deur op slot. Hierna zijn ze met de buit weggevlucht. De politie van Commewijne heeft deze roofzaak overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!