Man stierf aan de Zwartenhovenbrugstraat

De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg vrijdagochtend rond 05.00 uur een melding betreffende een man die vermoedelijk levenloos is aangetroffen. Dit geval vond plaats aan de Zwartenhovenbrugstraat ter hoogte van Dagblad Suriname. De politie heeft ter plaatse inderdaad een man aangetroffen die geen tekenen van leven toonde. Een arts werd ingeschakeld die de dood vaststelde waarna het ontzielde lichaam door een uitvaartdienst vervoerd is naar het mortuarium. Volgens de verklaring van een bewaker blijkt dat er bloed uit de mond van het slachtoffer zijpelde. Het vermoeden bestaat dat deze man een verdelgingsmiddel heeft ingenomen. Volgens de getuige kwam het slachtoffer uit een erf en gaf daarbij te kennen dat hij dood gaat. Kort daarna zeeg hij neer. De getuige dacht in eerste instantie dat er hier sprake is van een misdrijf. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het lijk is ter obductie in beslag genomen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!