Andy “The Machine” Ristie december in NIS

1 AndyStar Fighters Promotion organiseert op 28 december 2014 een grootse thaiboksgala waar niemand minder dan Andy “The Machine” Ristie de hoofdpartij vecht. Michael Babb van Star Fighters Promotion zegt dat de onderhandelingen met Ristie niet zo lang hebben geduurd, mede omdat Ristie zelf ook heel graag in Suriname wou vechten en zijn medewerking heeft verleend. Mede dankzij de vele sponsors is het gelukkig gelukt om The Machine hierheen te halen. Daarnaast was er ook goed contact met thaiboksers Glory, de tegenstander van Ristie. Hij komt die dag uit Sao Paolo. Babb geeft verder aan dat men voor Glory is gegaan, omdat men een gedegen tegenstander moest zoeken voor Andy. En Glory voldoet aan die eis. Als alles goed zit is Ristie 2 weken voor het gala al in Suriname.
Naast de partij van “The Machine” staat er ook een toppartij tussen twee top kickboksers van Suriname op het programma. Het zijn Anwar Karsters van Fighting Titans en Randy “Eight Pack “ Pinas van Simson Gym. Beide heren hebben nog nooit een wedstrijd verloren in Suriname. De reden waarom er voorheen nooit zo’n partij is geweest of gemaakt, is volgens Karsters niet dat er vrees of angst was tussen hem en Pinas. De voorgaande internationale organisaties die hier kwamen lieten liever de Surinaamse vechters uitkomen tegen buitenlandse vechters. Star Fighters Promotion heeft beide partijen benaderd en nu is het aan hem en Randy om te bewijzen wat ze kunnen. ‘Het wordt geen tiktiktik-wedstrijd’, zegt Karsters. ‘Pinas heeft goede knock out power, maar bang ben ik niet. Attent en alert altijd’, zegt Karsters. Angelo Simson van Simson’s Gym en trainer van Randy Pinas, wilde bij voorbaat de fans vragen om zich die dag cool te houden omdat dit best wel een emotionele partij kan gaan worden.
Verder zijn er nog een aantal toppartijen, waaronder een van Victor “Tigri” Kuku, en er is ook een dames partij. Clyde Petres van Star Fighters Promotion zegt dat er 18 partijen zijn van hoog niveau. Kaarten zullen vanaf 15 november al in de omloop zijn voor dit top evenement.

error: Kopiëren mag niet!