11 goud, 5 brons en 2 zilver voor taekwondoselectie in Florida

1 Taekwondo 3
1 Taekwondo 1
1 Taekwondo 2Het afgelopen weekend hebben 10 vechters van Arthy Lie’s Taekwondoschool geparticipeerd aan het 4e Deado International open toernooi in Orlando, Florida. Onze atleten hebben 3 dagen lang kunnen meedoen op de onderdelen stijlpatronen, tag-teamvechten en individuele gevechten. Tijdens dit tournooi met een zeer sterk deelnemersveld waar vele topvechters uit o.a. de V.S., Panama, Mexico, Honduras, de Dominican Republic, Puerto Rico, Zwitserland, Jamaica, Brazilie en Columbia aan deelnamen, wisten onze jongens door hun geweldige prestaties de aandacht te trekken.
Volgens de reacties van de toeschouwers en de deelnemers werden onze Surinaamse vechters als de beste gezien. Na eerst de stijlpatronenronde te hebben afgewerkt op de 1e dag wonnen onze jongens de tag-team kampioenschappen. Dit was vorig jaar ook het geval. Tijdens de individuele gevechten was het wederom raak. Ook nadat het officiele gedeelte was afgewerkt werden onze vechters “uitgedaagd” voor gevechten. De medaille-oogst zag er als volgt uit: Giovero Sabajo 1 goud, Svedson Conzaga 1 goud en 1 zilver, Tosh van Dijk (gast) 3 goud, Jair Lie 1 goud, Alessandro Getrouw 1 goud, 3 zilver, Samaki Pinas 1 goud, Akshay Lachman 1 goud, Kries Manbodh 1 goud, Geom Fredison 1 brons, 1 zilver en Valiant Sismono 1 goud, 1 brons. Deze trip werd mogelijk gemaakt door Staatsolie, SOC en Tulip supermarket.

error: Kopiëren mag niet!