Fietser omgekomen in het verkeer

Een 73-jarige fietser is woensdagavond omstreeks 19.30 uur om het leven gekomen in het verkeer. De fietser reed over de Catarina Sophiaweg te Saramacca. Ter hoogte van km 59 heeft een autobestuurder hem dodelijk aangereden. DNA-lid Mahinder Jogi die huisbezoekjes aflegde te Saramacca, heeft de sutuatie ook aangetroffen. Hij vertelde desgevraagd aan Dagblad Suriname dat dit verkeersongeval vlak voor de inrit van de heer H. Ramkhelawan heeft voorgedaan. Volgens Jogi gaat het om een Guyanese man op leeftijd. De betrokken autobestuurder is na de fatale aanrijding doorgereden. Van omstanders die zich snel op de plaats delict hadden verzameld, vernam hij dat de bestuurder van de buurt is. Hij moet een zekere R. zijn. Van de politie heeft de krant vernomen dat de bestuurder zich na het geval heeft aangemeld op politiepost Calcutta. De fietser was opslag dood. Met deze dode is de verkeersbarometer gestegen naar 59.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!