Drie verkeersdoden afgelopen nacht

In de nacht van zondag op maandag 28 september zijn drie personen om het leven gekomen in het verkeer. Een driejarig meisje is onder een autobus terecht gekomen. De peuter Chelsia Leonard was samen met haar familie in een bus gestapt. Op de eindbestemming te Catharina Sophia liet de chauffeur alles passagiers uitstappen. Hij was bezig de bus te keren toen de peuter onder de bus terecht kwam. Het vermoeden bestaat dat de autobus over de borst het kind heeft gereden. Aan de politie van Santo Dorp verklaarde de buschauffeur dat hij tijdens het keren voelde dat hij over iets had gereden. Toen hij uitstapte zag hij het driejarig kind. Het slachtoffers is als gevolg van de opgelopen letsels komen te overlijden.
Naast dit verkeersongeval met dodelijk afloop is een kwartier daarna omstreeks 01.45 uur twee voertuigen in botsing gekomen op de hoek van de Hof- en de Anton de Komstraat. Daarbij zijn twee personen om te leven gekomen. De verkeersbarometer is binnen een halfuur gestegen van 55 naar 58. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan bevestigt de ongevallen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!