Bromfietser omgekomen in Nickerie

Bij een verkeersongeval tussen twee bromfietsers is zondagmorgen de 57-jarige Kishoor Hemai om het leven gekomen. Beide bromfietsers zijn zaterdagavond betrokken geweest bij een frontale aanrijding aan de Rambaran Misserweg in het district Nickerie. Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop geeft aan dat dit ongeval rond 21.45 uur heeft plaatsgevonden. De vermoedelijke veroorzaker S.M. zou volgens het voorlopig onderzoek zijn uitgeweken voor een wegverzakking. Zodoende kwam hij op de rijhelft van het slachtoffer Hemai, waardoor de twee frontaal in botsing kwamen met elkaar. Beiden kwamen ten val. Hemai raakte zwaar gewond, terwijl de andere bromfietser licht gewond raakte aan zijn elleboog. Hemai werd met de ambulance vervoerd naar het Streekziekenhuis Nickerie. Het slachtoffer werd vervolgens vervoerd naar Paramaribo voor verdere behandeling, vanwege de aard van de opgelopen letsels. Omstreeks 09.00 uur overleed hij onderweg naar het ziekenhuis. Het vermoeden bestaat dat de veroorzaker onverantwoord en roekeloos heeft gereden deelt Benschop mee. In Nickerie zijn reeds drie verkeersdoden genoteerd, allen bromfietsers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!