PDO start verkiezingscampagne

PDO Tamansarie PersberichtDe Partij voor Democratie en Ontwikkeling begint op 30 augustus te Tamansarie km 14 om 20.00 uur in het district Commewijne met haar Verkiezingscampagne 2015. Voorzitter Waldy Nain benadrukt dat vanaf de oprichting in december 2014 de partij onafgebroken gewerkt heeft aan het verder gestalte geven aan de organisatie en de structuren van de partij. Politiek gaat niet alleen over politieke partijen en verkiezingen. Het gaat om de mens die naar zijn mogelijkheid en omstandigheid een steentje bijdraagt aan de opbouw van het land.
Het enthousiasme van het bestuur, de leden en sympathisanten heeft gemaakt dat de PDO stevig voet aan de grond heeft gekregen. Daarbij wordt lof toegezwaaid aan de leden in Paramaribo, Saramacca, Wanica, Nickerie, Para en niet in het minst in Commewijne. Het is daarom gepast om de verkiezingscampagne van de PDO te beginnen in het citrus district.
Voorzitter Nain geeft aan dat de voorhoede van de PDO op weg naar de aanstaande algemene verkiezingen het beleid in samenspraak met de achterban heeft uitgestippeld. Er zijn duidelijke uitgangspunten en instructies geformuleerd over de te volgen werkwijze en opstelling van de partij. ‘De intentie is om gezamenlijk de maatschappelijke en economische ontwikkeling van Suriname ter hand te nemen’, zegt de voorzitter. Volgens het beginselprogramma, krachtens welke de PDO zich verzet tegen alle ongelijkheid in welvaart, wordt er gestreefd naar ‘zelfstandig ontwikkelen en het in vrijheid ontplooien van alle Surinamers’.
De PDO werkt aan het verheffen van Suriname via een ‘open partij’, waarin de leden streven naar een land waarin gerechtigheid een rotsvaste gestalte is en het welzijn van allen wordt gediend. Voor de jongeren in het bijzonder en allen die voor het eerst deelnemen aan de verkiezingen is de boodschap: ‘kies voor zekerheid, betrouwbaarheid en een gedegen toekomst’.

error: Kopiëren mag niet!