Matchmaking Vakantie Worstelgala bekend

fbmatchDe matchmaking van het TCL Cement Vakantie Worstelgala, welke door de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) georganiseerd wordt op zondag 31 augustus 2014 in het Sportcomplex Kwatta, is bekend. Er staan 16 partijen op programma, van licht- tot de echte zwaargewichten. De match-up tussen Patrick Tran van Can (Tatami) en Riyad Jainullah (Jai Hind) gaat niet door, vanwege een blessure van Jainullah. De hoofdpartij waarnaar een ieder uitkijkt, is die tussen de ervaren Viresh Debidin (90kg) van WV Commewijne en de debutant Delano Muntslag (92kg) van SC Tatami. Interessant is te zien de Nickeriaanse derby tussen Widesh Ramcharan (Hind-Keserie) en Randhier Roepa (Jai Hind), de twee beste worstelaars uit het rijstdistrict op dit moment. De trots van Meerzorg, Mohamed Fernando Ghoerahoe, zal zijn kunnen moeten tonen tegen Sharwien Jhinno van Hind-Keserie. Ook zal Arun Bihariesingh van WV Commewijne voor het eerst dit jaar op de mat te bewonderen zijn. Hij komt uit tegen Mohamed Chiragalli van Hind-Keserie. WV Commewijne’s Antonio Troenodikromo, twee jaren nationaal jeugdkampioen in zijn klasse, heeft eindelijk weer een tegenstander gevonden in Nirul Ramkisoen van Jai Hind. Er staan ook enkele rematchs op schema, waaronder die tussen Soeradj Kowlesar (Jai Hanoeman) en Rahiem Mohamed (Jai Hind). Ook Akash Sukhradj van Tatami/Saramacca komt na een jaar wederom in actie tegen Ritesh Lachman van Hind-Keserie. Baldjitsingh ‘Bert’ Harpal (125kg) maakt na lange tijd een comeback op de mat en komt uit tegen Vinod Harkisoen (110kg) van Jai Hind. Het geheel vangt aan om 14.00 uur. De toegang is SRD 15 per persoon, kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

error: Kopiëren mag niet!