Verkoop van generatoren sterk toegenomen

De verkoop van generatoren is sterk toegenomen. Dit laat een functionaris van Proma Trading weten. Ook andere eigenaren en managers hebben gemerkt dat de verkoop van generatoren de afgelopen dagen sterk is toegenomen. De medewerker van Proma Trading geeft Dagblad Suriname te kennen dat de prijzen hetzelfde zijn gebleven, slechts de verkoop van generatoren is toegenomen. Vóór de energiecrisis verkocht het bedrijf dagelijks 1 of 2 generatoren. Nu verkoopt het bedrijf per dag ongeveer 15 generatoren. Een ondernemer bevestigt dat de vraag naar generatoren op de markt sterk is toegenomen. De meeste personen willen een tweedehandse generator kopen. Van een manager heeft Dagblad Suriname vernomen dat de kleinste generator ongeveer US$ 350 kost en een grote generator US$ 4.500.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!