Lions Club Nieuw Nickerie neemt initiatief voor huldiging van GO-GLO'ers

Lions Club Nieuw Nickerie is van het jaar gestart met het huldigen van GO-GLO’ers. In het weekend zijn 27 GO-GLO’ers van Nickerie gehuldigd door de club. Alvorens de GO-GLO’ers te huldigen, heeft de club samen met de leerlingen een educatieve trip gebracht naar enkele grote bedrijven in Nickerie, zoals het Overliggend Waterschap Multipurpose Corantijnproject (OWMCP), Food & Agriculture Industry (FAI) en Rijstbedrijf Manglie. De leerlingen zijn bij elk van de bedrijven rondgeleid door de leiding. Samen met de Lions Club Nieuw Nickerie staan ook enkele grote bedrijven en organisaties achter dit initiatief. Het gaat in deze om Hakrinbank NV, De Surinaamse Bank, HJ De Vries, RBC Bank, Baitali NV, Hotel en Restaurant Concorde en Stichting Sari. Na de trip kregen de leerlingen cadeaus en een waardebon van SRD 75. Daarnaast kregen zij van de Lions Club een Certificate of Excellence. Stichting Sari heeft samen met Marusjka Lestrade gezorgd voor de 27 waardebonnen.
Voor de aanschaf van de presentjes hebben de overige sponsoren gezorgd. De chairman van dit project, Nirmalkoemar Badloe, spreekt van een geslaagd project. ‘Het ligt in de bedoeling om dit project een jaarlijks terugkerend karakter te geven, waarbij wij volgend jaar ook de voj- en vos-scholen willen bij betrekken.’ Daarnaast heeft de voorzitter van Stichting 12-12-12, Ben Olivieira, een geldbedrag geschonken aan de 2 beste GO-GLO’ers, Lativa Kartodikromo en Suraya Parman. Hij stelt het zeer op prijs dat organisaties in Nickerie aandacht besteden aan de kleine dingen, alsook deze ‘helden’. Evenals Badloe zegt hij dat dit een stimulans voor hen moet zijn om verder te gaan.

error: Kopiëren mag niet!