Goede Verwachting heeft binnenkort water uit kraan

Bewoners Goede verwachting hebben binnen kort ook water uit de kraan.1Als we de woorden van het hoofd van de Dienst Watervoorziening, Marlon Oosterling, mogen geloven, dan hebben de bewoners van Goede Verwachting nog voor het einde van het jaar water uit de kraan. Op zaterdag 23 augustus werd op de hoek van de Ephraimszegenweg en de Sohanweg het startsein gegeven voor de aanleg van het waterleidingdistributienet aldaar. Oosterling geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat het in deze een landelijke aanpak betreft en dat er wordt getracht om zoveel als mogelijk mensen aan water te helpen. Onder de aanwezigen bevonden zich ook de districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest, Mike Nerkust, en parlementariër Andre Misiekaba. Aan de bewoners was te merken dat ze bijzonder enthousiast zijn met dit gebeuren. Nadat de eerste buis ceremonieel in de grond werd gestopt, werd er nog gezongen door de buurtbewoners. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het geheel afgesloten.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!