Ambassadeur Pinas bezoekt Olympische delegatie

aaaasssdddfffDe Surinaamse Youth Olympic delegatie heeft vandaag bezoek gehad van Suriname’s ambassadeur in China, Lloyd Pinas. De ambassadeur heeft een reis van bijna 9 uren gemaakt vanuit Beijing, zijn standplaats, naar Nanjing.
“Maar ik vind het wel belangrijk dat ik als vertegenwoordiger van de regering belangstelling toon voor onze mensen”, zei Pinas. “Dit zijn onze sporttoppers van de toekomst en we moeten ze koesteren”, voegde hij eraan toe.
Het was een ontspannen en gezellige ontmoeting tussen de ambassadeur en de jonge sporters en officials. Pinas verontschuldigde zich bij de groep dat hij niet lang kon blijven, omdat hij op doorreis was naar Bali. Hij wenste Miguel van Assen extra succes toe bij de finale van het hink stap springen later op de avond. De diplomaat had voor elk delegatielid een presentje meegenomen. Verder bood hij de groep een etentje aan.
In het restaurant in de stad, sprak hij de Surinaamse delegatie nog even toe. Hij drukte ze daarbij op het hart gebruik te maken van de gelegenheid dat Suriname een ambassadeur in China heeft. “Ik ben hier voor Suriname, dus ook voor jullie. Geef mij maar werk” zei Pinas. Hij nam toen afscheid van de sporters, die hebbengenoten van een hartige maaltijd.

error: Kopiëren mag niet!