Gregory Rusland: ‘NPS-afvaardiging wel aanwezig in Commewijne’

De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) Gregory Rusland zegt dat alhoewel hij niet lijfelijk aanwezig was in Commewijne, er wel een NPS-afvaardiging aanwezig was waaronder de waarnemend voorzitter van de afdeling NPS Commewijne, Marlon Budeke. Rusland kreeg telefoontjes dat de NPS er niet was afgelopen zaterdag te Marienburg waar de samenwerkende politieke partners PL en KTPI een scala van activiteiten hadden georganiseerd in verband met de herdenking van de Javaanse Immigratie en Dag der Inheemsen.
Rusland ontzenuwt dat er iets aan de hand is. ‘Het gaat gewoon om het feit dat de NPS op die bewuste zaterdag verschillende partijactiviteiten had. Zo was door de jongeren van NPS in het Noorden een wandelloop georganiseerd. Ook te Balingsoela in het district Commewijne waren er NPS-activiteiten in verband met de installatie van een nieuw NPS-bestuur.’
De NPS-voorzitter was vrijdagavond nog in Commewijne te Jagtlust waar hij een onderafdeling heeft geïnstalleerd. Dat hij afgelopen zaterdag niet aanwezig was te Marienburg, is te wijten aan het feit dat er meerdere activiteiten door de NPS waren georganiseerd waar Rusland present moest zijn.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!