Hakrinbank introduceert nieuwe e-banking diensten

De Hakrinbank biedt sinds kort aan haar klanten twee nieuwe diensten aan op het gebied van e-banking. Het gaat hierbij om de Creditcard Instant Alerts en de E-statements in Internetbanking.
Bij Creditcard Instant Alerts ontvangt de klant direct een email bij elke transactie die gepleegd wordt middels een Hakrinbank-creditcard. Deze service dient om klanten te verwittigen van een creditcardtransactie. Hiermee wil de bank dat mogelijke frauduleuze transacties met een creditcard direct gesignaleerd worden, waardoor schade kan worden voorkomen.
Met de E-statements in Internetbanking kunnen Hakrinbank-klanten zelf hun rekeningafschriften downloaden, bekijken, opslaan en eventueel uitprinten. De klanten zijn hierdoor niet afhankelijk van de postdienst en kunnen op de afschriftdatum direct beschikken over hun afschriften. Indien zij geen papieren rekeningafschriften meer wensen, zal ook het papiergebruik worden verminderd.
De Hakrinbank geeft met de introductie van deze twee diensten verdere invulling aan haar missie, welke als volgt luidt: “De Hakrinbank biedt als innovatieve en dynamische instelling haar klanten een integraal pakket van hoogwaardige financiële diensten aan. Deskundige medewerkers leveren in teamverband maatwerk voor maximale klanttevredenheid”.
Als financiële partner van de klanten houdt de Hakrinbank bij de ontwikkeling van haar dienstenpakket voortdurend hun belang voor ogen. Voor de klant is het immers belangrijk om zo snel mogelijk geïnformeerd te zijn omtrent mutaties op hun rekeningen. De bank denkt met de Creditcard Instant Alerts en E-statements in Internetbanking in deze behoefte te hebben voorzien.

error: Kopiëren mag niet!