PTC houdt opendagen

Het Polytechnic College (PTC) zal twee opendagen organiseren. Studenten of zij die meer willen weten over de verschillende studierichtingen kunnen zich op deze twee dagen begeven naar het Polytechnic College voor meer studie-informatie naar hun keus. Het PTC is een deeltijd avondopleiding en biedt beroepsgerichte technische opleidingen op hoger niveau aan voor alle sectoren in de samenleving. Volgens Magtilt Belfor, hoofd van de afdeling Communicatie, is het PTC in de maand mei begonnen met online meldingen en zitten ze nu op een aantal van ongeveer drie honderd meldingen. Zij wist ook te vertellen dat er in het verleden een beperkt aantal studenten toegelaten kon worden, maar nu is dat niet meer het geval. ‘Voor zover de faciliteiten dat toelaten, wil het PTC zoveel mogelijk studenten toelaten om een beroepsgerichte opleiding naar hun keus te volgen’, aldus Belfor.
De opendagen worden op 11 en 12 augustus gehouden op het PTC complex. Het zijn er zeven studierichtingen die worden aangeboden en twee extra richtingen die via de overheid zijn aangevraagd en alleen voor ambtenaren bestemd zijn. In het district Nickerie zal PTC het komende jaar van start gaan met drie richtingen.

error: Kopiëren mag niet!