Rijbewijs 19-jarige vrachtwagenbestuurder ingevorderd

Het rijbewijs van de 19-jarige 2 ton pick-up bestuurder, Wiradj D. is door de politie van Verkeersunit Wanica in het belang van het verder onderzoek ingevorderd. Ook de vrachtwagen is ter herkeuring in beslag genomen. Deze bestuurder heeft donderdag middag een aanrijding veroorzaakt waarbij er een dode is te betreuren. Het vermoeden bestaat dat de vrachtwagenbestuurder tijdens een inhaalmanoeuvre aan de Helena Christinaweg, ter hoogte van de Poerwodadiweg de 32-jarige voetganger, Narinderdath Nanan dodelijk heeft aangereden. Na de aanrijding is het slachtoffer in de trens beland onder de vrachtwagen. Het slachtoffer raakte bekneld onder de vrachtwagen. Nanan was op slag dood. Bestuurder is in het bezit van een rijbewijs met categorie BE.
In een interview deelde een buurbewoner mee dat hij het voorval heeft zien gebeuren. Hij betreurt dit ten zeerste. Heel boos reageerde hij dat de politie na 20 minuten na de melding is gearriveerd. Men heeft de politie ingeschakeld en expliciet gevraagd naar een sleepwagen om de pick-up uit de trens te doen verwijderen daar de bestuurder en hun buurman Nanan bekneld was onder de vrachtwagen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!