Louise Wondel naar laatste rustplaats gedragen

Louise Wondel naar laatste rustplaats gedragenDe grote artiest, talentvolle woordkunstenaar en danseres, Louise Wondel, is gistermiddag naar haar laatste rustplaats gedragen. In haar klopte een hart vol liefde voor cultuur in het bijzonder de marroncultuur. Haar Surinaamse marroncultuur droeg ze specifiek en modebewust met zich mee in haar kleding. Wondel is op maandag 14 juli na een lang ziekbed op 43-jarige leeftijd komen te overlijden. Ter ere van Wondel is er deze hele week een programma in elkaar gezet om haar te herdenken. Gistermiddag namen vrienden, kennissen en familieleden afscheid van haar, waarna ze naar haar laatste rustplaats werd gedragen te Sanatan Dharm. Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst. (Foto:Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!