Braziliaanse man dood geschoten

De 41-jarige Raimundo Brandao is op zaterdag 19 juli dood geschoten te Mama Ini in het district Brokopondo. Raimundo zou met een collega hebben gelopen over een bospad toen van achteren op hem geschoten is. Zijn collega zou zich uit de voeten hebben gemaakt. De politie is ingeschakeld en trof het ontzielde lichaam van Raimundo op een bospad aan met een schotverwonding in de rug. Het ontzielde lichaam is door de politie inbeslag genomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. De afdeling zware crimininaliteit van het KPS is belast met dit onderzoek.
De politie beschikt over twee telefoonnummers waar gratis naar kan worden gebeld voor het doorspelen van informaties met betrekking tot gepleegde misdrijven of daders van gepleegde misdrijven namelijk het nummer 115 van de Centrale Meldkamer van de politie en het nummer 179 van de politie TIP lijn.

error: Kopiëren mag niet!